::Kawan-kawanku yg kusayang::

Saje je hehe

Wednesday, 11 January 2012
Hai kawan2 TTC semua.. 

Harini takde story yg best.. so saya pun mengisi masa lapang dengan menukar2 design template blog saya ni. Dah lebih 10 template saya cuba. So ini yg last. Esok2 tak tahu pulak..hehe

Sekurang2nya saya hepi sepanjang hari ni dan masa pun terisi dengan aktiviti google2 blog template.. Takdelah saya asyik fikir pasal TTC sepanjang masa. Saja nak menghepikan diri. Kurang jugak stress. :)

2 comments:

Umaira + Umar said...

Qaseh,

Macam sy, berblog dgn kawan TTCians yg lain dapat kurang kan stress....lagi2 dapat baca pengalaman TTCians yg bersggh2 berusaha utk conceive....

Nur Qaseh said...

ya betul tu umaira..saya pun suka jgk lawat blog kwn2 ttc..kdg2 x sedar je hari dah nak malam ;p

semangat dan kekuatan mereka dpt kita jadikan sebagai inspirasi utk terus berusaha kan.. :)

Post a Comment