::Kawan-kawanku yg kusayang::

Bermula hari ini...

Tuesday, 3 January 2012
Bismillahirrahmanirrahim..

Assalamualaikum,

Hari ini saya start new blog..tengok tajuk aje dah boleh agak kan blog pasal apa..ni saja2 nak share my own TTC story.. InsyaAllah di tahun baru ini saya kuatkan azam untuk berusaha betul2 to get pregnant. Bila baca blog rakan-rakan yang ber-TTC ni, terus timbul semangat yang berkobar-kobar... Terus menginsafi diri. Rupanya ramai lagi diluar sana yang sama nasib macam saya..

Ya Allah ya Tuhanku.. kuatkanlah semangat dan kesabaranku.. Tabahkanlah hatiku sepanjang tempoh TTC ini..
Engkau jualah yang Maha Pengasih, Maha Adil dan Maha pemberi rezeki.
Amin ya rabbal 'alamin..

To all TTC bloggers... i want to say 'Hi' to u guys.... :)

2 comments:

Sinar Cahaya said...

salam kenal qaseh..(^_^)

Nur Qaseh said...

Salam kenal juga Sinar Cahaya :)

Post a Comment